Caracaleancă de 31 de ani luată cu forța din zona Primăriei Dobrosloveni. Fostul concubin a băgat-o într-o mașină gri

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost sesizați în această dimineață, 21 septembrie, că o femeie din Caracal a fost răpită.

Caracaleanca de 31 de ani a fost băgată într-o mașină de culoare gri, în zona Primăriei Dobrosloveni.

„Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bărbatul a fost depistat între comunele Radomirești și Mihăiești, acesta fiind împreună cu femeia.

„La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe  DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, au mai declarat reprezentanții IPJ Olt.