UPDATE/ Pieton, lovit mortal de un autocamion, la Negreni. Bărbatul are 46 de ani

UPDATE. Polițiștii olteni au anunțat că pietonul ce a pierit în această dimineață, într-un grav accident rutier, în localitatea Negreni, are 46 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, pietonul a fost identificat, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Priseaca, județul Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineață, 3 octombrie, pe raza localității Negreni, județul Ol.

Potrivit Centrului Info Trafic din cadrul IGPR, un pieton a fost lovit mortal de un autocamion.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară dirijat pe DN 65 Slatina – Pitești, pe raza localității Negreni, județul Olt, din cauza unui accident. Un autocamion a lovit mortal un pieton. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, arată Centrul Infotrafic.

Polițiștii olteni fac cercetări pentru a stabili identitatea pietonului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Potcoava și un pieton. În urma coliziunii, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității pietonului și a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

foto: amator