Politică de confidențialitate stirideolt.ro

Politica de confidențialitate stirideolt.ro

SC ERIVLAD NEWS MEDIA SRL, persoană juridică română, cu sediul în Slătioara, Olt, strada Nifon Criveanu, nr. 178, înregistrat la Registrul Comerțului J28/62/23.01.2020, având cod unic de înregistrare fiscală 42149955, email info@stirideolt.ro.

Confidențialitatea este foarte importantă pentru cititorii și partenerilor noștri și vom explica clar modul în care colectăm sau utilizăm datele, fiind implementate măsurile adecvate, tehnice pentru respectarea Regulamentului UE 2016/679 GDPR.

Vă transmitem această notă de informare la începutul interacțiunii noastre prin intermediul stirideolt.ro, dar și prin intermediul procedurilor de abonare.

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea se aplică indiferent dacă utilizați un computer, un telefon mobil, o tabletă, un televizor sau oricare dispozitiv atunci când accesați site-ul stirideolt.ro.

Ce informații colectăm de la dumneavostră?

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal, precum: nume, prenume, telefon, e-mail, adresa, originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă, viață sexuală, sănătate sau orientarea sexuală. 

De fiecare dată când vizitați stirideolt.ro, colectăm automat următoarele date:

-date tehnice, acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți.

-date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include URL, secvență de clicuri către, prin și de la stirideolt.ro, inclusiv data și ora, informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat, inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, numărul mediu de articole vizualizate pe stirideolt.ro, informații privind interacțiunea cu paginile, metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții societății noastre și site-ul nostru.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal cu scopul diverselor motive tehnice, administrative și operaționale, pentru a prezenta un conținut eficient, pentru a îmbunătăți calitatea tehnică, pentru administrarea site-ului, pentru operațiunile interne, pentru publicitate și marketing, dar și pentru a păstra site-ul în siguranță.

Vom folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

I. Parteneri contractuali:

În scopul furnizării de servicii și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact, date bancare și codul de identificare fiscală. Prelucrarea datelor se realizează pe baza unui contract.

II. Utilizatori:

Dacă sunteți cititor fidel vă putem notifica cu push prin intermediul aplicațiilor cu noile articole de presă. Dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră.

Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, inclusiv:

-furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic societății pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale;

-parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră;

– agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile dumneavoastră pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră. Nu divulgăm agențiilor de publicitate informații despre persoane care pot fi identificate. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a oferi agențiilor de publicitate posibilitatea de a afișa mesajele lor publicitare publicului vizat;

-furnizorii de servicii de analiză și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea website-ului nostru.

-furnizori de servicii de analiză și cercetare (Google Analytics) care ajută la analizarea datelor cu privire la numărul vizitatorilor într-un interval de timp, vârsta acestora, categoriile de interese. Aceste date nu conțin informații despre persoane care pot fi identificate.