Despre noi

Cu 17 ani experiență în presa din Olt, consider că am maturitatea necesară să pot coordona un astfel de proiect. Stirideolt.ro se naște din pasiune, dar și din dorința de a informa corect cititorii.

În 2004, imediat după finalizarea studiilor superioare, am lucrat în paralel ca profesor de istorie și ca ziarist. Am început la Gazeta Oltului, septembrie 2004, scriam sport, dar și articole din alte domenii. Apoi, am renunțat să le mai predau elevilor și am plecat doar pe acest drum. Așa am ajuns să scriu mii de articole, trecând prin toate marile redacții ale ziarelor din Olt: Gazeta Oltului (perioada 2004-2007), Gazeta de Olt (2007-2009), Monitorul de Olt (2009), Eveniment de Olt (2010-2012), Gazeta Noua (2012- martie 2020).

Am învățat enorm în toată această perioadă, am cunoscut sute de oameni, am adevărați prieteni în diferite instituții din județul Olt.

Stirideolt.ro își propune să prezinte obiectiv știri, anchete, reportaje din județul Olt, fără a insulta inteligența celor care vor accesa acest site.

Ca orice început de drum este extrem de greu, dar vreau să vă mulțumesc anticipat celor care veți deveni cititori ai stirideolt.ro, pentru încrederea acordată acestui proiect.


Cu respect,
Florentina Ștefan Ciobanu, director-fondator stirideolt.ro

contact: info@stirideolt.ro

Site-ul stirideolt.ro este deținut de ERIVLAD NEWS MEDIA SRL, cu sediul în Slătioara, Olt.