Un bărbat a murit la Spitalul Caracal din cauza COVID. Nu avea boli asociate

DSP Olt a transmis noi date privind situația deceselor din județ cauzate de virusul SARS-COV2. Astfel, numărul morților a urcat la 209, după ce sâmbătă, 26 decembrie, au fost raportate patru decese.

Este vorba despre o femeie, de 55 de ani, din mediul urban ce a fost internată pe 15 decembrie la Spitalul Orășenesc Corabia, pe 16 decembrie fiind transferată la spitalul din Caracal. Avea hipertensiune arterială, grad II și hipotiroidism, olteanca murind pe 24 decembrie, cauzele decesului fiind stopul cardiorespirator, bronhopneumonia, insuficiența respiratorie acută și infecția COVID.

Un alt deces este cel al unui bărbat, de 60 de ani, din mediul rural. A fost internat pe 15 decembrie la Spitalul Caracal, o zi mai târziu fiind confirmat cu virusul SARS-COV2. Avea obezitate grad III, hipertensiune arterială, grad II, și a murit pe 23 decembrie.

Autoritățile din județ au raportat și decesul unui bărbat de 76 de ani, din mediul rural. Acesta a fost internat la Spitalul Caracal pe 22 decembrie, o zi mai târziu fiind confirmat cu virusul chinezesc. Avea și hipertensiune arterială și hematom subdural operat în urmă cu patru ani. A murit în ajunul Crăciunului.

Un alt deces este cel al unui bărbat de 61 de ani, din mediul urban. Acesta a fost internat pe 9 decembrie la Spitalul Caracal, pe 10 decembrie fiind confirmat cu virusul SARS-COV2. A murit chiar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, cauza decesului fiind stopul cardiorespirator, insuficiența respiratorie, infecția COVID. Potrivit reprezentanților DSP Olt, bărbatul nu avea boli asociate.

De la începutul pandemie, la nivelul județului au murit 209 olteni.