El este ciobanul căutat de polițiștii olteni. Ce semnalmente are bărbatul de 50 de ani

Ciobanul căruia i-au murit 70 de oi în pârâul Bârlui (Olt) este dat dispărut. Acesta este de negăsit de miercuri, 20 ianuarie. Pompierii l-au căutat în apele înghețate, însă omul nu a fost găsit. 

„Poliţiştii olteni caută un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care ar fi fost plecat în apropierea pârâului Bârlui cu o turmă de oi și nu a mai revenit la domiciliu. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bobicești, cu privire la faptul că  ȚUCUREANU FLORICĂ, care are în grijă turma sa de oi, nu a revenit la domiciliu. La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În urma căutărilor efectuate în proximitatea pârâului și în pădurea din localitatea Bobicești, bărbatul nu a fost găsit. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă verificările și activitățile de căutare a persoanei dispărute și astăzi, 21 ianuarie. În activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești.

ȚUCUREANU FLORICĂ prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. Bărbatul prezentă un defect de mers.

La momentul dispariției, acesta purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, cizme de cauciuc și fes albastru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.