Un elev din satul Sinești și un salariat de la școala din Scărișoara, confirmați cu virusul SARS-COV2. Cursurile nu au fost suspendate în cele două unități

Un elev de la școală gimnazială din satul Sinești (Potcoava) a fost confirmat cu virusul SARS-COV2. Totodată, o îngrijitoare de la școala din Scărișoara a fost testată pozitiv la SARS-COV2.

Reprezentanții DSP Olt au precizat că elevul nu a fost la școală deloc, iar angajatul nu a avut contact cu alte persoane în cadrul unității de învățământ. În aceste condiții, nu s-a luat măsura suspendării cursurilor.

„Elevul din localitatea rurală nu s-a prezentat la școală pe 8 februarie. Nu se impune nicio măsură, pentru că nu a avut contact cu colegii. În celălalt caz este vorba despre un angajat, personal auxiliar, care nu a intrat în contact cu ceilalți salariați ai unității și nici cu elevii. Cursurile nu au fost suspendate nici în acest caz. La nivelul județului, singura clasă unde cursuri au fost suspendate este cea de la CN „Ion Minulescu” Slatina”, a spus doctorița Stegaru din cadrul DSP Olt.