Liceul Tehnologic „Alexe Marin”, prima școală din Slatina care anunță trecerea la scenariul galben. Decizia a fost luată în CA

O săptămână a durat minunea, iar școlile din mai multe localități din Olt, printre care și Slatina, vor trece în scenariul galben, după ce incidența cazurilor COVID a crescut în ultimele zile.

Liceul Tehnologic „Alexe Marin” este prima școală din Slatina care a anunțat că trece la cursuri online, fiind prezenți în bănci doar elevii din clasele terminale. Decizia a fost aprobată în Consiliul de administrație al unității de învățământ.

„Conform incidenței cumulate comunicată de D.S.P. Olt pentru municipiul Slatina ( 1,27 la 1000 de locuitori ) suntem în scenariului galben! Astfel, Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic ”Alexe Marin” din Slatina a aprobat că *începând din 15.02.2021 ne vom desfășura activitatea didactică după Scenariul 2*. Acesta presupune prezența fizică la școală numai a elevilor din clasele terminale! Multă sănătate și vă rugăm să aveți grijă de voi!”, au anunțat pe Facebook reprezentanții liceului din Slatina.

Mai multe școli din Slatina vor lua decizia de suspendare a cursurilor și trecerea în scenariul galben. Autoritățile discută la această oră trecerea unităților de învățământ în scenariul galben.