Un bărbat din Icoana transporta ilegal 3.000 de litri de țiței. A fost amendat cu 2.000 de lei, iar întreaga cantitatea i-a fost confiscată

Un bărbat, de 28 de ani, din comuna Icoana, a fost depistat în timp ce transporta, pe raza orașului Potcoava, 3.000 de litri de țiței fără forme legale. Acesta a fost amendat cu 2.000 de lei, iar întreaga cantitate de țiței i-a fost confiscată.

„În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul transporta 3.000 de litri de ţiţei fără a deține documente de însoțire a mărfii, conform prevederilor legale în vigoare. Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 271/2000, privind regimul activităților de transport, comercializare și recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului, etanului lichid, benzinei, motorinei și altor produse petroliere. Cantitatea de 3.000 de litri a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.