FOTO. Copil de 10 ani, lovit de o mașină, la Ipotești. Minorul a ajuns la UPU Slatina

Un accident de circulație a avut loc, miercuri după-amiază, în comuna Ipotești. Un băiat de 10 ani, din Ipotești, a fost lovit de un autoturism condus de o femeie din Slatina. Micuțul a fost aruncat la câțiva metri, a căzut pe asfalt și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la UPU Slatina.

„La data de 02 iunie, orele 11.28, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Principală, din comuna Ipoteşti. Echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-a deplasat la fața locului, unde a fost găsit un autoturism avariat şi un minor în vârstă de 10 ani, din localitate, în calitate de pieton care a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Conducătorul auto, o femeie de 50 de ani, din municipiul Slatina, nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.