Liberalii olteni strâng rândurile în jurul lui Marius Aliman. Voiculescu: „I-am stat alături, l-am încurajat și l-am asigurat de suportul nostru în misiunea pe care și-o asumă”

Liberalii olteni strâng rândurile în jurul lui Marius Iulian Aliman, candidatul PNL pentru funcția de primar în comuna Deveselu.

Senatorul Liviu Voiculescu a mers, duminică, la Deveselu pentru a-l susține pe Marius Aliman, fiul fostului primar din comună, Ion Aliman, cel care a fost ales de localnici, deși a decedat cu câteva zile înainte de alegeri.

„Pragmatism nedisimulat, viziune liberală și încredere în oameni. Sub aceste aspecte, campania electorală liberală pentru funcția de primar al comunei oltene Deveselu a intrat, oficial, în linie dreaptă, odată cu depunerea candidaturii lui Marius Iulian Aliman. I-am stat alături, l-am încurajat și l-am asigurat de întreg suportul nostru în misiunea pe care și-o asumă de a continua parteneriatul puternic și constructiv cu deveselenii, inițiat și respectat de regretatul primar. Astăzi, alături de un candidat capabil și demn, clădit „după chipul și asemănarea” unui tată care a pus performanța în rând cu datoria de edil, liberalii olteni au militat în mijlocul deveselenilor pentru speranță, pentru rațiune, pentru viitorul comunei Deveselu și pentru dorința de a vedea continuate proiectele și inițiativele edilitare care au schimbat radical în ultimii ani imaginea localității. Succes, Marius Aliman!!”, a transmis senatorul de Olt, Liviu Voiculescu.

Iulian Marius Aliman are 31 de ani și este căpitan șef în Portul Corabia. Tânărul care dorește să preia mandatul de primar în comuna Deveselu la alegerile din 27 iunie este absolvent  al Universității din Craiova, Facultatea de Științe Economice, promoția 2008, are un master în Științe Penale și Criminalistică la Facultatea de Drept a Universității București, iar în prezent face și Facultatea de Științe Administrative din cadrul Universității Craiova.