Accident Corabia: O fetiță de 9 ani, în comă, va fi preluată de elicopterul SMURD și transportată la UPU Craiova. Șoferul mașinii este resuscitat

UP DATE: Potrivit ISU Olt, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Bărbatul, care avea 25 de ani, a fost resuscitat mai bine de o oră și jumătate. Acesta conducea mașina în care se aflau alte trei persoane, doi minori, un băiat de 11 ani și o fetiță de 9 ani, și mama copiilor, o femeie de 32 de ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

În urma accidentului rutier ce a avut loc în această dimineață, 12 iunie, la ieșirea din orașul Corabia către Bechet, o fetiță de 9 ani se află în stare gravă, fiind în comă. Șoferul mașinii este resuscitat.

Minora va fi transportată cu elicopterul SMURD la UPU Craiova.

„O minoră, în vârstă de nouă ani, rănită în urma accidentului, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, în comă, va fi preluată din Corabia de elicopterul SMURD și transportată la UPU Craiova ”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, 12 iunie, la ieșirea din orașul Corabia către Bechet, fiind implicate două mașini, în care se aflau cinci persoane, printre care și doi minori.

Potrivit ISU Olt, într-un autoturism erau patru persoane: șoferul se află în stop cardio-respirator și este resuscitat, fetița, de nouă ani, care urmează să fie transportată la UPU Craiova, cu elicopterul SMURD, un băiat de 11 ani, care a fost transportat la Spitalul Corabia și mama minorilor, în vârstă de 32 de ani care a fost transportată tot la Spitalul Corabia.

Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 57 de ani, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital. Toate cele cinci persoane implicate în accidentul produs în această dimineață erau din Corabia.