Senatorul Liviu Voiculescu: „Tot baletul politic al USR nu face decât să acutizeze și mai mult situația grea cu care se confruntă românii”

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu a precizat că toată criza politică a fost generată de orgoliile și iresponsabilitatea unor politicieni.

În tot acest timp, situația din spitale este dramatică, pentru că numărul românilor confirmați cu virusul SARS-COV2 crește considerabil de la o zi la alta.

„Evoluția crizei politice a ajuns să concureze cu evoluția crizei pandemice. O criză politică generată de orgoliul și iresponsabilitatea unor politicieni care și-au dat jos propriul guvern și care pun interesele colegiale mai presus de interesele românilor. Tot baletul politic al USR, de la ieșirea de la guvernare până la orientările pe scena politică spre PSD și AUR în funcție de avantajul conjunctural, nu face decât să acutizeze și mai mult situația grea cu care se confruntă românii, în contextul numărului covârșitor de cazuri de infectare și al implicării Organizației Mondiale a Sănătății în criza sanitară din România și în impulsionarea campaniei de vaccinare anti-COVID. Poate ar trebui ca toți acești politicieni să înțeleagă că prioritatea imediată a României nu este schimbarea guvernelor după cum bate vântul intereselor în goana după portofolii ministeriale, ci sănătatea românilor!”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu.

Miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş sunt audiaţi astăzi, 19 octombrie, în comisiile parlamentare de specialitate. Avizul comisiilor este consultativ, iar votul asupra listei cu miniştri şi a programului de guvernare va avea loc miercuri, 20 octombrie.