IPJ Olt a scos la concurs trei posturi de referent. Se cer studii medii

Inspectoratul Județean de Poliție Olt organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții contractuale de referent. Posturile sunt vacante la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Serviciului Rutier, la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Serviciului Investigare a Criminalității Economice-IPJ Olt și la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Poliției oraș Piatra-Olt.

Candidații care doresc să se înscrie la concurs trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat.

Înscrierile se fac până pe 26 noiembrie, dosarele urmând a fi depuse personal la sediul IPJ Olt din Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 19, la Serviciul Resurse Umane.

Dosarul de înscriere va cuprinde: cerere de înscriere, curriculum vitae, copia actului de identitate, copia certificatului de naștere, al soțului sau soției și fiecărui copil, certificatul de căsătorie, dar și hotărâri judecătorești privind stare civilă, copia documentelor care să ateste nivelul studiilor, copia carnetului de muncă, copia livretului militar, cazier judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate, autobiografia, recomandare de la ultimul loc de muncă, dar și o fișă de aptitudine în muncă.

Candidații vor susține testarea psihologică, data și locul desfășurării urmând a fi comunicate ulterior.

Concursul va avea trei etape succesive: selecția dosarelor, pe 10 decembrie, proba scrisă, organizată pe 16 decembrie, ora 10.00, și interviul, pe 22 decembrie.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 27 decembrie.

Detalii despre acest concurs din cadrul IPJ Olt, accesând anunțul REFERENT: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs&page=2