FOTO. Lucrări finalizate la Esplanada Slatinei. Moț: „Îi invit pe slătineni să vină să se bucure de noua investiție din centrul orașului”

Lucrările la Esplanada din centrul orașului Slatina au fost finalizate, iar primarul municipiului Emil Moț i-a invitat pe slătineni să vină să se bucure de noua investiție de lângă magazinul Oltul, chiar dacă nu a fost o ceremonie de inaugurare.

„Esplanada este finalizată. Din păcate, nu putem face o ceremonie de inaugurare. Am ținut să fie terminată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Îi invit pe toți slătinenii să vină, să se bucure de noua Esplanadă din centrul orașului și să sperăm că, în curând, vom putea face și un eveniment de inaugurare. Dragi slătineni, vă invit pe Esplanadă, să vă bucurați de noua investiție din orașul nostru”, a spus Moț, prezent astăzi la ceremonia dedicată Zilei Naționale, de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din fața magazinului Oltul.

Edilul a precizat că investiția s-a încadrat în bugetul alocat, însă lucrările au fost întârziate de schimbarea unei conducte de canalizare din zonă.

„S-a încadrat în bugetul alocat, nu există depășiri, totul a fost conform proiectului. Din păcate, am întâmpinat probleme cu o magistrală și a trebuit să schimbăm toată magistrala de la aceste blocuri, care aveau probleme cu canalizarea, am schimbat absolut tot ce înseamnă canalizare, acum blocurile  sunt în regulă. Din această cauză a durat un pic mai mult”, a adăugat Moț.

Proiectul a inclus refacerea spațiului verde, amplasarea unui sistem de degivrare și schimbarea mobilierului urban, investiția ridicându-se la aproape nouă milioane de lei, fără TVA.