Bălșenii care își achită taxele și impozitele până pe 15 decembrie nu vor mai plăti penalitățile din anii trecuți

Bălșenii care își achită taxele și impozitele până pe 15 decembrie nu vor mai fi nevoiți să plătească penalitățile înregistrate în anii trecuți.

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a precizat că ștergerea penalităților către bugetul local a fost aprobată de consilierii locali.

„Pentru că ne dorim să venim în sprijinul dumneavoastră într-o perioadă cu multe provocări sociale și economice, Primăria Orașului Balș a aprobat, în ședința Consiliului Local, ștergerea penalităților datorate bugetului local, de către persoanele fizice și juridice, cu condiția achitării tuturor datoriilor restante la data de 15 decembrie 2021, inclusiv. Astfel, toți cei care își vor achita sumele datorate (taxe, impozite etc.), până pe 15 decembrie 2021, nu vor mai fi nevoiți să plătească și penalitățile înregistrate în anii precedenți”, a declarat Rotea.

Cererile de anulare se primesc la Biroul Impozite și Taxe Locale, din Strada Nicolae Bălcescu Nr. 6 (lângă Biblioteca “Petre Pandrea”), până pe data de 15 Decembrie 2021.