Oltenii care s-au vaccinat împotriva COVID în octombrie își vor primi tichetele de 100 de lei

Județul Olt a primit, pe 14 decembrie, 5.350 de tichete de vaccinare anti-COVID, care vor fi distribuite oltenilor ce s-au vaccinat cu schema completă în luna octombrie.

Potrivit reprezentanților DSP Olt, persoanele vor fi contactate telefonic pentru a merge în centrele de vaccinare ca să ridice tichetele.

„Începând cu data de 15 decembrie2021, persoanele vor fi anunțate telefonic pentru distribuirea retroactiva a tichetelor de către reprezentanții centrelor  de vaccinare sau medicul de familie, după caz”, se arată într-un comunicat al DSP Olt.

Distribuirea tichetelor din „Centrele de vaccinare” se va face după următorul program: luni-vineri: 12-14; 16-18; sâmbătă: 12-14; duminică: 12-14; 16-18. Distribuirea tichetelor de vaccinare din cabinetele medicilor de familie se face în programul de lucru al cabinetului.

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare. Anterior, Oltul a mai primit o tranșă de 2.950 de tichete ce au ajuns la persoanele vaccinate în septembrie și parțial în octombrie.