CJ Olt, premii pentru cei mai buni sportivi ai județului. A fost alocată suma de 60.000 de lei

CJ Olt a aprobat în ședința de miercuri, 22 decembrie, suma de 60.000 de lei pentru a premia sportivii și antrenorii din județ, care au obținut rezultate deosebite la Jocurile Olimpice, Campionatele Europene și Balcanice.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a anunțat că premiile vor fi acordate într-un cadru festiv.

„Spre deosebire de alți ani, când făceam o festivitate la Centrul Cultural Eugen Ionescu, anul acesta o vom face în sala noastră, presa va avea acces la această festivitate dar, din păcate, îi vom avea ca invitați doar pe cei premiați. Suma alocată este de 60.000 de lei, cel mai mare premiu este de 6.500, iar cel mai mic-1.500 de lei”, a spus Oprescu.

Premiul de 6.500 de lei va fi acordat sportivilor legitimați la Secția de Tenis de masă din cadrul CSM Slatina, care au făcut parte din lotul național al României, seniori feminin, obținând locul V la Jocurile Olimpice de la Tokio și primul loc la Campionatele Balcanice din Bulgaria.

Totodată, premii de 3.000 de lei vor fi acordate sportivului Andrei Neagoe care a făcut parte din ștafeta 4×100 metri, masculin seniori, legitimat la Secția de Atletism de la CSM Slatina, pregătit de profesorul Dan Bărbuți, care a obținut locul I la Campionatele Balcanice, și sportivilor de la CS Oltenia TAEKWONDO, medaliați la Campionatele Balcanice, categoria 53 și 52 de kilograme.

Premii mai sunt acordate junioarelor II de la CSS Slatina, Secția Tenis de masă, sportivului Daniel Budin de la Secția de Atletism a CSM Slatina, pugiliștilor de la ACS Prietenia Caracal și Comtech Slatina, care au obținut locurile V la Campionatele Europene.