O mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în sensul giratoriu din Piatra-Olt, care face legătura cu Drumul Expres

O mașină în care se aflau trei persoane și un câine s-a răsturnat sâmbătă dimineață, în jurul orei 06.30, pe Drumul Național 65 – European 574, chiar în sensul giratoriu care va face legătura cu Drumul Expres 12, în orașul Piatra Olt.

Autoturismul era condus de un bărbat de 55 de ani, din localitatea Valea Stanciului, județul Dolj, care circula dinspre Balș către Slatina, iar din primele date se pare că a intrat cu viteză în sensul giratoriu, apoi s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

„Polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Balș spre Slatina, nu a adaptat viteza în sensul giratoriu, a lovit scuarul și ulterior s-a răsturnat în afara părții carosabile, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a accidentului, iar șoferul doljean a fost sancționat contravențional și i-a fost eliberată autorizația de reparație a autoturismului.