CSM Slatina, victorie cu FC Pucioasa. Burcă: „Avem examenul final. Mi-aș dori ca publicul slătinean să se întoarcă la fotbal”

CSM Slatina a câștigat sâmbătă, 28 mai, cu scor 2-0, returul cu FC Pucioasa, din cadrul semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a, golurile fiind marcate de Toma (minutul 9) și Deta (minutul 68). Slătinenii s-au calificat la barajul final, unde vor întâlni Odorheiul Secuiesc.

Antrenorul secund de la Pucioasa, Cosmin Toboșaru, a declarat că formația din Slatina a avut un lot mai experimentat.

„Din punct de vedere al scorului, Slatina a fost net superioară și cred că o putem pune pe seama experienței jucătorilor din lot, însă, în meciul retur, am dat o replică foarte bună. Avem un lot foarte tânăr, începem fiecare joc cu minimum șase-șapte jucători under 19. Noi avem o colaborare foarte bună cu CSS-ul, mulți dintre juniori sunt sportivii CSS-ului, de doi avem această colaborare și cred că acum dă roade. Dintr-o echipă mediocră de Liga a III-a, am ajuns să ne luptăm pentru fazele superioare ale competiției”, a spus antrenorul secund de la FC Pucioasa, Cosmin Toboșaru.

Burcă pregătește finala cu Odorheiul Secuiesc

Antrenorul de la CSM Slatina, Ovidiu Burcă, a precizat că după victoria în dubla manșă cu FC Pucioasa, pe băieții săi îi așteaptă finala cu Odorheiul Secuiesc, o echipă pe care o cataloghează solidă, din toate punctele de vedere. Totodată, Burcă s-a arătat încântat că echipa sa nu a luat gol în cele două confruntări cu Pucioasa.

„Au fost două meciuri cumva diferite cu FC Pucioasa, astăzi (n. red. – sâmbătă 28 mai) prima repriză nu m-a mulțumit, dar, una peste alta, cred că am fost echipa mai valoroasă, echipa care a reușit să se impună în această dublă manșă. Sunt bucuros că nu am luat gol, că am lotul valid pentru dubla pe care o vom avea cu Odorheiul Secuiesc, o echipă solidă, puternică, din toate punctele de vedere. Avem examenul final, acum echipa care s-a pregătit mai bine va câștiga, sperăm să fim noi. Ținând cont că s-a scos regula golului din deplasare, cred că lucrurile au aceeași însemnătate, dar este un ușor avantaj că joci al doilea meci acasă”, a spus Ovidiu Burcă.

Meciul tur dintre CSM Slatina și Odorheiul Secuiesc se va disputa sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, urmând ca returul să se joace pe terenul celor de la Odorheiul Secuiesc, pe 8 iunie.

Antrenorul de la Slatina a precizat că echipa va avea nevoie de susținerea publicului în partida tur cu Odorheiul Secuiesc și îi roagă pe iubitorii fotbalului din oraș să vină la stadion.

„Un motiv ce m-a determinat să mă întorc acasă este și că am un patriotism local, nu mi place să folosesc cuvinte mărețe sau șabloane, dar eu chiar mă simt extraordinar aici și mi-aș dori ca publicul slătinean să se întoarcă către fotbal, au fost acești doi ani grei în care oamenii nu au venit la stadion. Avem acum posibilitatea să creăm o conexiune între acești tineri, pentru care este important acest meci, pentru viitorul lor și pentru viitorul orașului, care a avut tot timpul o tradiție fotbalistică și mi-aș dori ca oamenii să vină să ne susțină în meciul de sâmbătă”, a adăugat Burcă (foto).

CSM Slatina: Cătălin Preduț, Abel Stan,Alin Pisăru, Marian Manea, Alexandru Sălcianu, Alexandru Cincă, Dorin Toma, David Oprescu, Alexandru Popovici, Cătălin Doman, Remus Trancă. Antrenor: Ovidiu Burcă.

FC Pucioasa: Răzvan Ghițescu, Ionel Diță, Tiberiu Calofir, Narcis Marina, Robert Croitoru, Marian Ciobanu, Richard Țilică, Radu Simion, Gabriel Dragnea, Alexandru Petre, Mihai Enache. Antrenor: Haralambie Becheanu.