Momente de cumpănă pentru trei femei dintr-o familie din Crâmpoia. Au ajuns la spital, după un accident între Slatina și Brebeni

Momente de cumpănă pentru trei femeie dintr-o familie din comuna Crâmpoia, județul Olt, ce au ajuns la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale de specialitate, după ce mașina lor, ce era oprită pe marginea drumului, a fost lovită de autoturismul unui tânăr. Accidentul rutier a avut loc luni, 25 iulie, pe Drumul Județean 546, între Slatina și Brebeni.

Cele trei femei erau dintr-o familie din comuna Crâmpoia, fiind fiică, mama și bunică.

Polițiștii olteni spun că, în urma impactului, mașina în care se aflau cele trei femeie a ajuns pe câmp.

„Din primele verificări, polițiștii  au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Coteana, județul Olt, a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe marginea din dreapta a drumului, pe aceeași direcție de mers, condus de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din comuna Crâmpoia, județul Olt, în care se mai aflau alte două femei, în vârstă de 44, respectiv 70 de ani. În urma coliziunii, autoturismul în care se aflau cele trei persoane a fost împins în afara părții carosabile, pe câmp. În urma evenimentului, cele trei femei au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.