Femeia găsită înecată în Olt avea 55 de ani și era din Slatina. Soțul îi anunțase dispariția

Femeia ce a fost găsită înecată în Olt, în apropierea barajului Slătioara miercuri, 24 august, este din Slatina și avea 55 de ani.

Polițiștii olteni spun că soțul femeii anunțase dispariția acestei. Bărbatul a mers joi, 25 august, la Morga Spitalului Slatina, unde a recunoscut trupul neînsuflețit.

„La data de 24 august 2022, în jurul orei 15:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că soția sa a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii Poliției Municipiul Slatina, care au stabilit faptul că persoana plecată de la domiciliu este o femeie, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slatina, s-a stabilit faptul că femeia dispărută are aceleași semnalmente ca femeia găsită înecată pe albia râului Olt. Astăzi, 25 august 2022, trupul neînsuflețit al femeii, aflat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, a fost recunoscut de către soțul acesteia, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii olteni continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că o femeie a fost găsită decedată în râul Olt, în zona barajului Slătioara, miercuri, 24 august.

Oamenii legii merg pe varianta sinuciderii, femeia lăsând un bilet de adio în care își explică gestul.