Gonea cu 231 de kilometri la oră pe Drumul Expres, în afara localității Piatra-Olt. Ce sancțiuni a primit șoferul

 O mașină, condusă de un șofer de 40 de ani, din Craiova, a fost depistată cu 231 de kilometri pe oră, pe Drumul Expres Craiova-Pitești, în afara orașului Piatra-Olt.

Polițiștii olteni spun că pe acest sector de drum limita de viteză era de maximum 120km/oră.

„La data de 21 septembrie 2022, în jurul orei 10:00,  polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localității Piatra-Olt, un autoturism, ce circula cu viteza de 231 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.