700 de locuri sunt disponibile în școlile militare de subofițeri. Dosarele se depun la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt

700 de locuri sunt disponibile în școlile militare de subofițeri de la Drăgășani și Fălticeni, sesiunea octombrie-decembrie 2022.

Candidații își pot depune online cererile de înscriere la concursul de admitere la școlile postliceale al MAI la adresa: contact@jandarmeriaolt.ro, până  pe 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Ulterior, dosarul de recrutare poate fi completat până pe 17 noiembrie, în intervalul orar 09.00-11.00 și 13.00-15.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea octombrie–decembrie 2022.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a demarat procedura de recrutare a candidaților, în vederea participării la concursul de admitere în Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și „Petru Rareș” din Fălticeni”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

sursa foto: arhivă, IJJ Olt