Oprescu, despre transferurile de la CSM Slatina: „Ne-am înțeles deja cu cinci jucători”

Lotul echipei CSM Slatina se va reuni pe 15 iunie, iar reprezentanții clubului sunt în plină campanie de transferuri, în vederea abordării noului sezon al Ligii a II-a.

Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Metropola TV, sâmbătă, 27 mai, antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a precizat că s-a ajuns la un acord cu cinci jucători, însă nu a dorit să spună care sunt aceștia.

În continuare, clubul slătinean mizează pe colaborarea cu gruparea din Bănie.

„Noi avem o colaborare foarte bună cu cei de la Craiova și sperăm să se mențină în continuare, deocamdată nu discutăm despre ce jucători or să vină, avem timp să o facem până la dat reunirii. Mă interesează până la data reunirii să am toți jucătorii pe care mă voi baza în sezonul următor. Cătălin Doman are în continuare contract cu noi încă un an, dorința noastră este să reușim să-i aducem câțiva colegi care să se ridice la aceeași calitate, să zic așa, pe faza ofensivă, pentru că noi acolo am avut probleme. (…) Ne-am înțeles deja cu cinci jucători, dar nu o să-i facem public acum. O să vă spun doar că este vorba despre un fundaș central, doi mijlocași centrali, un mijlocaș ofensiv și un atacant. Noi sperăm să fie surprize plăcute, să aducem plusul de calitate, calitate pe faza ofensivă la care noi am suferit”, a spus Dan Oprescu, prin telefon, în emisiunea Sport Arena de Weekend, moderată de Ionel Luțan și Daniel Nazare.

Întrebat ce crede despre parcursul echipei de fotbal de la Slatina în noul sezon competițional, Oprescu a precizat că va fi mult mai greu.

„În ceea ce privește echipa noastră, va fi mult mai greu, pentru că, după ce ai promovat, toată lumea spune că primul sezon este foarte greu și este foarte important să reușești să te menții, așa cum a fost și obiectivul nostru. Din punctul meu de vedere, sezonul următor va fi mult mai greu. Din acest motiv trebuie să venim cu un plus la capitolele la care am suferit, pentru că ne așteaptă un sezon mult mai greu decât cel de anul acesta”, a adăugat Oprescu.

Antrenorul echipei de la Slatina a vorbit încă o dată despre dorința sa de schimbare a sistemului competițional, susținând posibilitatea desfășurării jocurilor tur-retur.

„Am fost unul dintre cei care am spus că are destule hibe (n.red.- sistemul competițional din Liga a II-a) și, bineînțeles, poate fi îmbunătățit. Noi suntem clubul care am depus un amendatment pe treaba asta. Am spus că nu știu dacă vom fi luați în seamă, are destule hibe. În primul rând, că nu avem posibilitatea desfășurării jocurilor tur-retur. Mi se pare cel mai echitabil din toate punctele de vedere”, a conchis Oprescu.