Un bărbat de 56 de ani, din Olt, a murit după ce a căzut de la o înălțime de 3 metri. Realiza lucrări la un pod, în Vâlcea

Un bărbat din comuna Dobrun, județul Olt, a murit miercuri, 7 iunie, după ce ar fi căzut de la o înălțime de 3 metri. Acesta realiza lucrări la un pod din localitatea Galicea, județul Vâlcea.

Potrivit polițiștilor din județul vecin, medicii nu l-au mai putut ajuta pe bărbat, constatând decesul.

 „La data de 7 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pod în localitatea Galicea.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de  56 de ani, din județul Olt, care în timp ce efectua lucrări la un pod, în localitate, ar fi căzut de la o înălțime de 3 metri, decedând.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea..