Antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat: „Ne dorim să promovăm”. Radu Necșulescu, cooptat în lot

Lotul echipei Oltul Curtișoara se va reuni astăzi, 18 iulie, la Baza sportivă din localitate, începând cu ora 19.00. Antrenorul Dan Ignat rămâne la echipă și în sezonul 2023-2024 și a declarat, pentru stirideolt.ro, că obiectivul va fi promovarea în eșalonul al treilea.

„Am decis să rămân la echipă și în noul sezon, obiectivul va fi același, cum a fost și în ultimii doi ani, locul I în județul Olt și promovarea, pentru că în ultimii doi ani, din păcate, am ratat promovarea, de data aceasta ne dorim să promovăm. Lotul se va reuni astăzi, la ora 19.00, la stadionul din Curtișoara”, a declarat Dan Ignat.

Întrebat despre obiectivul rivalei ACS Caracal, accederea în Liga a III-a anunțată pentru acest sezon, Dan Ignat a declarat că bătălia pentru câștigarea titlului județean între mai multe echipe ar putea să-i avantajeze pe băieții săi.  

„Pentru mine este un lucru bun ce am văzut în ultimele săptămâni, că echipele s-au întărit pentru acest sezon, în afara celor două-Caracal și Curtișoara. Bătălia se va da între mai multe echipe și nu va mai fi o luptă în doi. Eu cred că acest lucru ne va avantaja într-un fel, o bătălie între patru-cinci echipe ne ar aduce avantaje”, a adăugat Dan Ignat.

Oltul Curtișoara l-a transferat, în această vară, pe Radu Necșulescu, fiind în discuții cu mai mulți jucători.

„La sosiri sigure îl putem da pe Radu Necșulescu, a jucat la CSM Slatina și ultima dată la Alexandria. Suntem în discuții cu un portar, suntem în discuții cu Turianu, dar nu este nimic sigur, cu un jucător de la Liga a III-a, ce poate juca în fața apărării și fundaș central, cu un jucător de bandă și un fundaș lateral. Sigură este venirea lui Radu”, a conchis Dan Ignat.

Potrivit antrenorului Dan Ignat, Oltul Curtișoara s-a despărțit în această vară de următorii jucători:

-a expirat împrumutul lui Mihai Stancu de la Coteana și revine la Avântul Coteana;

-portarul Perșinaru;

-fundașul stânga Ionuț Marinescu;

-Nichita a plecat la Nicolae Titulescu;

-posibil să plece și atacantul Motroc.

Oltul Curtișoara a ratat accederea în eșalonul al treilea, după ce a pierdut disputa cu ARO Câmpulung Muscel-campioana județul Argeș.