Două mașini au fost implicate într-un accident rutier, în Slatina

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, joi, 20 iulie, în jurul orei 18.50.

Două persoane, șoferii celor două mașini, un bărbat și o femeie, au fost transportate la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferii au fost testați și nu era băuți.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.