S-au încheiat lucrările pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu din Slatina. Edilul: „Intrarea în municipiul nostru este una la nivel european”

După înlocuirea rețelei de apă și canalizare, lucrările pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu din Slatina au luat sfârșit.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a precizat că intrarea în municipiu dinspre Craiova este una la nivel european, în această zonă urmând să fie amenajate spațiile verzi și o pistă de bicicletă. Totodată, sistemul de iluminat public va fi extins în această zonă.

Ne aflăm într-un amplu proces de modernizare a orașului nostru. Astăzi, lucrările de asfaltare a carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, la intrare în municipiul Slatina, după intervenția Companiei de Apă Olt ce a vizat înlocuirea rețelei de apă și canalizare, au luat sfârșit, astfel intrarea în municipiul nostru este una la nivel European.
Cu toate acestea, angajamentul meu în calitate de primar al municipiului Slatina nu se oprește aici. Următoarea fază a proiectului vizează reamenajarea spațiilor verzi, amenajarea unei piste de biciclete pentru a promova mijloacele de transport durabile și extinderea sistemului de iluminat public stradal pentru a spori siguranța pe timp de noapte”, a spus Emil Moț.

sursa foto: facebook Emil Moț