Marius Oprescu: „Dacă sunt oameni care vor să vină alături de noi, îi vom primi cu brațele deschise”

Doi primari liberali, Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, și Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, fostul prefect de Olt, Florin Homorean, mai mulți consilieri liberali, precum și întreaga organizație PNL Corabia au trecut, luna aceasta, la PSD Olt. Se pare că lucrurile vor merge și mai prost pentru Filiala PNL Olt, pentru că sunt așteptate noi plecări.

Întrebat luni, 20 noiembrie, dacă va continua campania „mercato”, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că toți cei care vor să vină în echipa social-democrată vor fi primiți cu brațele deschise. Oprescu a evitat să vorbească despre problemele pe care le are Filiala PNL Olt, care s-a confruntat, în ultima perioadă, cu valuri succesive de plecări, înaintea unui an cu mai multe runde de alegeri.

„Nu fac aprecieri privind celelalte partide, ce se întâmplă la ei în interior. Voi face aprecieri asupra comportamentului lor public față de cetățenii județului Olt, dar nu mă interesează lupta internă din PNL Olt. Bineînțeles, daca vor fi oameni care vor să vină alături de noi, așa cum am făcut de fiecare dată, îi vom primi cu brațele deschise”, a spus liderul social-democrat, Marius Oprescu.