Florin Cîrstea, candidatul PSD la Primăria Brebeni. Social democrații olteni au clarificat și situația de la Traian


Fostul polițist Florin Cârstea este candidatul PSD pentru Primăria Brebeni.
Informația a fost confirmată de președintele PSD Olt, Marius Oprescu, care a precizat că acesta este începând de astăzi social-democrat.

„Cîrstea de la Aur a trecut la noi astăzi, urmează să anunță pe facebook, va candida la Primăria Brebeni din partea noastră. Avem candidați pentru toate comunele, noi încercăm să maximizăm scorul și încercăm ca anunți candidați care nu pot obține rezultate bune, adică să câștige primăria să-i schimbăm și să-i înlocuim cu unii care sunt în stare să câștige. La finalul acestei zile nu vom facem anunțul cu mai mulți candidați”, a spus Oprescu.

Totodată, a fost clarificată și situația din comuna Traian, Marian Negrilă urmând să fie  candidatul PSD la primărie. Acesta a mai fost primarul localității, însă din partea PNL. Actualul primar al comunei Ilie Crîmu a fost ales pe lista PSD la alegerile din 2020, iar acum, potrivit unor surse, va candida din partea PNL.

„Experiența sa administrativă, acumulată în cele patru mandate ca primar, validează alegerea noastră pentru dezvoltarea comunei Traian. Marian Negrilă și-a exprimat angajamentul față de echipa PSD Olt, adoptând o abordare bazată pe dialog, echilibru și, mai presus de toate, pe viziunea pentru viitorul comunei Traian”, arată PSD Olt, într-o postare pe pagina de socializare.