CJ Olt atrage cinci milioane de euro pentru a reabilita termic mai multe clădiri publice din județ

Consilierii județeni au aprobat joi, 28 martie, patru proiecte de hotărâre privind reabilitarea termică a mai multor clădiri publice din Olt. CJ Olt va atrage cinci milioane de lei, proiectele fiind depuse în cadrul Programului Operațional Regional.

Astfel, este vorba despre reabilitarea termică a clădirilor Complexului servicii Sf. Elena Corabia”, a Centrului de zi de recuperare pentru copii cu dizabilităţi Caracal și Centrului de abilitare și reabilitare Caracal, dar și a Centrului de zi de recuperare pentru copii cu dizabilităţi Slatina și a Complexului de Servicii Sf. Ștefan Slatina.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că proiectele vor fi depuse pe Programul Operațional Regional, valoarea investiției ridicându-se la cinci milioane de euro.

„Așa cum știți, Consiliul Județean Olt a început din exercițiile bugetare europene trecute să reabiliteze termic clădirile instituțiilor publice. În momentul de față, avem în lucru patru clădiri publice pe PNRR, iar cele trei clădiri publice pe care astăzi le-am aprobat – indicatorii și aprobarea proiectelor – le vom depune pe Programul Operațional Regional, exercițiul care abia a început. Sunt în total cam cinci milioane euro pe care îi atragem”, a spus Oprescu.