Caz șocant, la Mărunței. A fost solicitat elicopterul SMURD, după ce o poartă a căzut peste un copil mic. UPDATE/ A fost declarat decesul

UPDATE/ Potrivit medicului Alin Dinu, din cadru Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Olt, copilul de trei ani a fost declarat decedat. Minorul a suferit mai multe traumatisme, după ce o poartă din gospodărie a căzut peste el.

Potrivit unor surse, micuțul locuia împreună cu părinții într-o gospodărie din comuna Mărunței. Acesta s-ar fi jucat pe lângă o poartă, care s-a prăbușit peste el.

Polițiștii olteni fac cercetări în acest dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunței, județul Olt, iar acesta este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, printre care și un elicopter SMURD.

În urma evenimentului, minorul în vârstă de 3 ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Caz șocant în comuna Mărunței, marți, 9 aprilie, după ce o poartă de acces ar fi căzut peste un copil mic, de trei ani.

Potrivit medicului Alin Dinu, din cadrul SAJ Olt, a fost solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea micuțului.

„S-a ridicat elicopterul de la Craiova, iar de la SAJ Olt au intervenit trei echipaje, din care unul cu medic. La acest moment, nu avem date despre starea copilului”, a spus medicul Alin Dinu.

Primarul din comuna Mărunței, Emil Popescu, a precizat că evenimentul ar fi avut loc într-o gospodărie din localitate. Echipajele medicale se află la fața locului și acordă ajutor medical copilului.

fotografie ilustrativă, elicopter SMURD