Un bărbat de 44 de ani a amenințat că se sinucide. A fost găsit în pădurea din comuna Schitu

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Câmpia, județul Olt, a amenințat că se sinucide în pădurea din Schitu, miercuri, 24 aprilie. Alarma a fost dată de către angajatul unei societăți comerciale.

Polițiști, jandarmi și angajați ISU Olt l-au căutat pe bărbat, acesta fiind găsit în pădurea din comuna Schitu.

„La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Postului de Poliție Schitu au fost sesizați de către un bărbat, angajat al unei societăți comerciale, din comuna Schitu, județul Olt, cu privre la faptul că un bărbat ar fi venit la locul său de muncă și i-ar fi declarat că intenționează să se sinucidă în pădurea din comuna Schitu.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care, dinprimele verificări, au stabilit identitatea bărbatului ce ar fi amenințat că se va sinucide, ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Crîmpoia, județul Olt.Imediat, au fost alcătuite echipe de căutare, în acest sens, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, respectiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.În urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți au identificat bărbatul în pădurea din comuna Schitu.Pe perioada cât a lipsit, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.