BARAJ/Iris Titulescu, remiză cu Sparta Rm. Vâlcea. Gazdele au avut doi jucători eliminați

Iris Nicolae Titulescu a remizat, scorul 1-1, în partida cu Sparta Rm. Vâlcea, contând pentru manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Gazdele au deschis scorul la 10 minute după pauză prin Laurențiu Ana, în timp ce oaspeții au egalat în prelungiri. Echipa gazdă a avut doi jucători eliminați.

În minutul 55, Iris a deschis scorul prin Laurențiu Ana, care a marcat cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Vătui.

în minutul 60, oaspeții au avut o ocazie prin Uță, care a trimis mingea în bara laterala, din 3 metri.

Din minutul 63, Iris a rămas în inferioritate numerică, după ce Butoi a fost eliminat pentru al doilea galben.

Echipa din Vâlcea a avut o bună oportunitate de a egală prin Streinu, în minutul 70, dar acesta a trimis mingea în bara transversală.

Ultimele 10 minute ale jocului au fost ale echipei din Vâlcea, care a rămas în jumătatea adversă, având 2-3 ocazii clare de a marcat și reușind să egaleze.

ASTEFL, în minutul 80, Mihăilă a executat bine o lovitură liberă de la 17 metri lateral stânga, însă oaspetii nu au reusit să marcheze, pentru că portarul de la Titulescu a scos bine, de la vinclu.

În prelungirile jocului, oaspeții au reușit să egaleze prin Pașoi, care l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut de la 16 metri.

În minutul 90+5, Baboi de la Iris a fost eliminat, primind cartonasul rosu.

Iris Titulescu: Zaharia, Dascălu, Ioncea, Pîslaru, Tuică, Mincă, Butoi, Comănescu, Andronache, Laurențiu Ana, Vătui.

Sparta Rm. Vâlcea: Dozescu, Zanfir, Uță, Dobre, Chebar, Preda, Bucei, Petrescu, Popa Ștefan, Streinu, Cazan.Antrenor: Mihai Lungan.