Se deschide Plaja Olt. Pensionarii slătineni, cu venituri sub 2.000 de lei, au gratuitate

Plaja Olt se deschide începând de astăzi, 18 iunie, slătinenii având posibilitatea să se bucure de soare și apă de luni până duminică, în intervalul orar 9.30-20.00.

Potrivit primarului municipiului Slatina, Emil Moț, apa de îmbăiere este monitorizată permanent de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar vor fi prezenți pe plajă pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt.

În acest an, tarifele de acces sunt:

-20 lei/zi pentru adulți

-10 lei/zi copii (copii cu vârsta sub 14 ani trebuie însotiți de un adult).

-10 lei/zi – închiriere umbrele + șezlong.

Pensionarii domiciliați în municipiul Slatina au acces liber, fără șezlong, în zilele de luni până vineri, pe toată durata cât este deschisă plaja. Gratuitatea este acordată pentru pensionarii cu venituri de până la 2000 lei, care vor prezenta la intrare cuponul de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate pentru dovada domiciliului.

„Recomandăm vizitatorilor sa aibă asupra lor apă, băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare corespunzătoare, motivat de faptul că, la data deschiderii sezonului estival la Plaja Olt, punctul comercial nu funcționează din motive obiective (la licitațiile organizate pentru închirierea obiectivului nu s-a prezentat nici un ofertant, procedura fiind reluată)”, a anunțat edilul, pe pagina sa de socializare.