Luminița Popescu, un nou mandat în fruntea OFL Olt. Voiculescu: „Vom promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare”

Femeile liberale și-a ales, la finalul săptămânii trecute, conducerea pentru următorii patru ani, Luminița Popescu fiind reconfirmată în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale Olt.

La alegerile ce au avut loc în sala Europa din cadrul CJ Olt au fost prezente și Daniela Nicolescu, secretar de Stat la Ministerul Economiei, Florica Chereches, președinta OFL România, dar și Mihaela Jianu, vicepreședinte regional OFL.

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a afirmat public că va promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare.

„Cu ocazia alegerilor pentru conducerea Organizației Femeilor Liberale Olt, am afirmat public angajamentul de a promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare, susținând aprobarea inițiativei legislative care este acum în Camera Deputaților, după ce a trecut de Senat, care prevede o cotă de gen pentru o mai justă reprezentare a celor două sexe.

Cotele de gen și meritocrația nu se exclud reciproc, iar această soluție este doar un mijloc pentru promovarea respectului și a echității de gen în politica românească.

Le doresc mult succes colegelor mele din noul birou județean și o felicit pe doamna Luminița Popescu, secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, pentru un nou mandat de președinte al OFL Olt.

Am avut plăcerea de a avea alături de noi, secretarul general al OFL, doamna Daniela Nicolescu și vicepreședintele regional OFL, doamna Mihaela Jianu cărora le mulțumesc pt prezența.

Mult succes în activitatea politică stimate doamne și domnișoare și am garanția că echilibrul și implicarea dumneavoastră vor fi un ajutor substanțial pentru filiala Olt a Partidului Național Liberal ”, a spus senatorul liberal Liviu Voiculescu.

Primarul Nicolae Cărămizaru a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali

Tot la finalul săptămânii trecute, au avut loc alegeri și în cadrul Ligii Aleşilor Locali Olt, Nicolae Cărămizaru, primarul localităţii Morunglav, fiind ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali.

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, spune că primarii PNL din localităţile oltene sunt exemple de bune practici în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor.

„Primarii PNL sunt exemple de bune practici în județul Olt în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor.
Îl felicit pe domnul primar Nicolae Carămizaru pentru alegerea în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt și urez succes noului birou județean din care fac parte primari, viceprimari, consilieri județeni și locali”, a spus Voiculescu.