Primăria Piatra-Olt angajează doi muncitori, un expert pentru romi și un inspector. Dosarele pot fi depuse până pe 16 martie

Primăria Piatra Olt a scos la concurs patru posturi, acestea fiind disponibile pe perioadă nedeterminată. Astfel, Primăria Piatra Olt are nevoie de doi muncitori, treaptă profesională IV, un expert local pentru romi, grad I, și un inspector specialitate, grad I.

Candidații care își vor depune dosarele pentru cele două posturi de muncitori trebuie să aibă studii medii și nu au nevoie de vechime. Pentru postul de expert, candidații trebuie să aibă o recomandare scrisă din partea unei organizații locale sau județene a romilor prin care se atestă apartenența la etnia romă, să fie licențiați și să aibă o vechime de cinci ani.

Pentru postul de inspector, candidații trebuie să aibă vechime cinci ani și studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență.

Concursul va fi organizat după următorul calendar:

-16 martie 2021, ora 15.00 – termenul limită de depunere a dosarelor;

-29 martie 2021, ora 10.00 – proba scrisă;

-30 martie 2021, ora 10.00 – interviul.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a Primăriei Piatra Olt. Totodată, relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Piatra Olt, din Piatra Olt, Str. Florilor nr. 2, judeţul Olt, sau  la telefon 0724.641.420.