Parlamentarii olteni au depus jurământul de credință. Ședința s-a întins până târziu în noapte

Parlamentarii olteni au depus luni, 21 decembrie, jurământul de credință, într-o ședință ce s-a întins până târziu în noapte.

Rând pe rând, cei cinci deputați PSD, Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă, dar și senatorii Paul Stănescu și Siminica Mirea au trecut pe la tribuna Parlamentului citind jurământul.

Într-o scurtă postare pe pagina sa de socializare, deputatul Marius Iancu a precizat că în următorii patru ani va munci pentru dezvoltarea comunității din județul Olt.

„Voi mi-ați încredințat acest mandat, mi-ați acordat încredere și m-ați ales să vă reprezint, pentru a doua oară, în Parlamentul României! În următorii 4 ani, voi respecta votul vostru și voi munci pentru obiectivele de dezvoltare ale comunităților din județul Olt!”, a scris Marius Iancu.

Și deputatul de Olt Florin Barbu s-a arătat onorat de mandatul pe care l-a primit din partea oltenilor.

„Am depus jurământul de credință, la această oră târzie, cu gândul la voi, cei de acasă, care mi-ați acordat votul, sprijinul și încrederea voastră! Voi îndeplini cu onoare mandatul încredințat de olteni!”, a scris Barbu, luni noaptea, pe pagina sa de socializare.

Totodată, un mare câștig pentru echipa PSD Olt este faptul că deputatul Adrian Chesnoiu va prezida Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Jurământul de credință a fost depus luni noaptea și de senatorul PNL Liviu Voiculescu, dar și de deputatul Gigel Știrbu.

Ședința de luni seara a fost condusă de către Lucian Feodorov (AUR), decanul de vârstă, mandatele a 329 de deputații fiind validate, 322 depunând jurământul.