Se întâmplă în Olt. Bătrână violată de un tânăr de 21 de ani

Un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca este acuzat că a violat și a tâlhărit o femeie, de 79 de ani, din comuna Dăneasa. Acesta a intrat peste bătrână în casă.

Femeia le-a spus polițiștilor că nu îl cunoaște pe violator.

”La data de 6 ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că o femeie, de 79 de ani, din comuna Dăneasa, ar fi fost victima unui viol, fără a cunoaște persoana care a săvârșit fapta. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale  a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, județul Olt, care la data de 6 ianuarie 2021,  în jurul orei 4.00, ar fi pătruns în locuința femeii, din comuna Dăneasa și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el. Totodată, a reieșit faptul că prin acte de violență,  tânărul i-a solicitat femeii o sumă de bani, după care a fugit”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „tâlhărie calificată”. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  urmând ca în cursul zilei de joi, 7 ianuarie, să fie prezentat procurorilor cu propuneri legale.