Cadre medicale de la Spitalul de Psihiatrie Schitu vor asigura tura a II-a în Centrul de vaccinare Slatina

Cadre medicale de la Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci vor asigura tura a II-a în cadrul Centrului de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ce funcționează pe strada Drăgănești.

Măsura delegării cadrelor medicale de la Spitalul de Psihiatrie în Centrul de vaccinare de la Slatina a fost luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt și va fi aplicată începând de sâmbătă, 9 ianuarie.

„Pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a activităţilor în Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt a hotărât delegarea unor cadre medicale din cadrul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci la Centrul de Vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, începând cu data de 9 ianuarie, pentru o perioadă de până la 60 de zile. Personalul delegat, stabilit de Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, va asigura activitățile specifice centrului de vaccinare în tura a II-a de luni până duminică, în intervalul 14.00-20.00, iar instruirea specifică va fi asigurată de Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

Inițial, reprezentanții Spitalului Slatina au anunțat că tura a doua din Centrul de vaccinare Slatina este asigurată de personal din cadrul Direcției de Asistență Socială Slatina.