Spitalul Slatina face angajări. Opt posturi de asistent medical sunt vacante

Spitalul Județean de Urgență Slatina (Olt) a scos la concurs opt posturi de asistent medical, cu specialitatea Laborator.

Astfel, sunt vacante trei posturi de asistent medical debutant, specialitatea Laborator, și cinci posturi de asistent medical principal, specialitatea Laborator, candidații declarați admiși urmând să lucreze în cadrul Laboratorului de analize medicale de la Spitalul Slatina.

Pentru posturile de asistent medical principal, candidații trebuie să aibă cinci ani vechime ca asistent medical în specialitatea Laborator.

Toți candidații interesați de cele opt posturi de asistent medical de la Spitalul Județean de Urgență Slatina își pot depune dosarele până pe 21 ianuarie, ora 16.00. Selecția dosarelor va avea loc pe 25 ianuarie sau 26 ianuarie, proba scrisă este programată pe 2 februarie, data interviului urmând să fie comunicată ulterior.

Concursul va avea loc în sala de ședințe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, însă locația poate fi modificată în funcție de numărul candidaților înscriși.