Incendiu, la o casă din Vâlcele. Proprietarii au arsuri grave

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Vâlcele, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință. Flăcările au cuprins acoperișul casei și bunurile din patru camere de locuit și un hol.

Potrivit ISU Olt, proprietarii locuinței au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la UPU Slatina cu arsuri de gradul II și III pe 60 la sută din suprafața corporală.

„Proprietarii locuinței, un bărbat, în vârstă de 67 de ani și o femeie, în vârstă de 65 de ani, au fost asistați medical de echipajul SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și transportați la UPU Slatina, conștienți, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 60 la sută din suprafața corporală”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul în scurt timp și au limitat propagarea acestuia la trei camere de locuit și o baie. Intervenția a durat aproximativ trei ore.

În urma incendiului au ars aproximativ 120 de metri din acoperișul casei și bunurile din patru camere de locuit și un hol.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul electric al locuinței.

Post Views: 2