Aproape 1.500 de cadre medicale, vaccinate în Olt. Cinci reacții adverse

Potrivit ultimelor date transmise de către DSP Olt, alte 335 de cadre medicale din unitățile medicale din județ s-au vaccinat împotriva COVID. Astfel, numărul total de persoane vaccinate în Olt a ajuns la aproape 1.500.

„Vineri, 8 ianuarie, în cadrul fazei I de vaccinare antiCovid19 pe raza județului OLT s-a efectuat un număr total de 335 vaccinări, după cum urmează: Spitalul Județean de Urgență Slatina 115, Spitalul Municipal Caracal 125, Spitalul Orășenesc Balș 50, Spitalul Orășenesc Corabia 45. Numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 (începând cu data de 4 ianuarie, prima administrare) a ajuns la 1.490”, au precizat reprezentanții DSP Olt.

Au fost înregistrate alte trei reacții adverse, despre care specialiștii DSP Olt spun că sunt comune și minore.

„Au fost înregistrate trei reacții adverse generale. Numărul total de reacții adverse de la începutul campaniei de vaccinare: cinci. Sunt trei reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare ( în ultimele 24 de ore), reacții comune și minore, dintre care: trei reacții generale; 0 reacții de tip local. Menționăm că vaccinarea antiCovid19 este gratuită, voluntară și necondiționată.”, mai spun reprezentanții DSP Olt.