Centrul de vaccinare anti-COVID din cadrul Spitalului Slatina se închide. Secțiile de Boli Cronice și Dermatologie de pe strada Drăgănești își vor relua activitatea

Duminică, 21 februarie, ultima persoană va fi vaccinată împotriva virusului SARS-COV2 în Centrul Spitalului Județean de Urgență de pe strada Drăgănești din municipiu. Începând de luni, centrul de vaccinare se va închide, urmând ca secțiile Boli Cronice și Dermatologie să-și reia activitatea.

Informația a fost confirmată de medicul Cătălin Pătru, cel care a coordonat activitatea în Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Slatina.

„Ne-am descurcat bine, n-am avut reacții de necontrolat. Duminică, vor vaccina ultimul beneficiar. Salariații care mai vor să se vaccineze se pot programa în Centrul de la Liceul Agricol din Slatina. Cele două secții, Boli Cronice și Dermatologie, ce funcționau în această clădire, urmează să-și reia activitatea, a spus medicul infecționist Cătălin Pătru.

Spitalul Slatina a informat DSP Olt, urmând ca decizia de reluare a activității pe cele două secții să fie aprobată în Comitetul Director de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Slatina ce va avea loc săptămâna viitoare.

În corpul de clădire de pe strada Drăgănești au fost alocate 25 de paturi pentru Pneumologia COVID, Spitalul Slatina solicitând DSP Olt să aprobe scoaterea acestor paturi din acest circuit.