Trei noi decese din cauza COVID, raportate de autoritățile din Olt. Un bărbat, de 65 de ani, a murit la cinci ore după transferul la Spitalul Caracal

DSP Olt a raportat trei noi decese, numărul oltenilor răpuși de virusul SARS-COV2 ajungând la 265.

Astfel, primul deces raportat marți, 2 martie, este al unui bătrân de 81 de ani, din mediul rural. Acesta a fost internat pe 20 februarie la Spitalul Slatina, două zile mai târziu fiind confirmat cu virusul SARS-COV2, când a și fost transferat la spitalul din Caracal.

Acesta avea și boli asociate, precum: pleurezie bilateral, hipertensiune arterial, grad III, boală cronică de inimă, insuficiență cardiacă congestivă clasa a III-a, fibromatoză pulmonară.

Cu atât de multe probleme medicale, bătrânul a murit pe 28 februarie, la Spitalul Caracal.

O femeie, de 77 de ani, din mediul rural a ajuns pe 12 februarie la Spitalul Caracal, pe 22 februarie fiind confirmată cu SARS-COV2. Pe 22 februarie, pacienta a fost transferată la Caracal. Avea hemiplegie dreaptă, AVC ischemic în antecedent. S-a stins pe 28 februarie.

Un alt deces raportat marți este al unui bărbat de 65 de ani, din mediul urban. Acesta a fost internat pe 25 februarie la Spitalul Balș, fiind confirmat cu virusul SARS-COV2 cu un test rapid. Pe 1 martie pacientul este transferat la Spitalul Municipal Caracal.

Potrivit DSP Olt, la cinci ore de la prezentarea la unitatea medicală din Caracal, olteanul a murit. Avea și diabet zaharat, tensiune arterială, grad II, obezitate, grad III, și insuficiență renală cronică.