Primarul Ion Doldurea și-a depus candidatura pentru un nou mandat. „Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum patru ani”

Edilul municipiului Caracal, Ion Doldurea, și-a depus sâmbătă, 20 aprilie, candidatura pentru un nou mandat, alegerile locale fiind programate pentru 9 iunie.

Acesta a fost însoțit de deputatul Adrian Chesnoiu, dar și mai mulți social-democrați caracaleni.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, primarul spune că a realizat majoritatea obiectivelor pe care le-a propus caracalenilor în urmă cu patru ani.

„Împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de președinții organizațiilor locale și membri ai PSD Caracal, am depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie! Prezența noastră în număr mare la acest moment este dovada că, în acești 4 ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian CHESNOIU, o echipă PSD puternică, cu oameni determinați si consecvenți crezului nostru.

Totodată, susținerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcția de primar al Municipiului Caracal, cât și colegii care candidează la Consiliul Local sau Județean, este pentru mine o recunoaștere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat.

Le mulțumesc celor peste 5000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie cât și echipei de consilieri.

Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum 4 ani și continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!”, a spus primarul Ion Doldurea.

sursa foto: facebook Ion Doldurea