Tupeu, la 50 de ani. Conducea pe strada Drăgănești din Slatina cu permisul anulat. Are dosar PENAL

Polițiștii olteni au continuat controalele pe străzile din județ. Astfel, un bărbat, de 50 de ani, a fost prins conducând pe strada Drăgănești din municipiu cu permisul anulat. Pentru fapta sa, acesta s-a ales cu un dosar penal.

„La data de 4 martie, ora 02.45, pe strada Drăgăneşti, din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Un alt bărbat conducea în comuna Iancu Jianu fără a avea permis de conducere.

„La data de 02 martie a.c., ora 22:00, pe strada Primăverii, din comuna Iancu Jianu, a depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au mai transmis polițiștii olteni.

Totodată, pe 2 martie, ora 21:10, pe Drumul Judeţean 653, pe raza comunei Perieţi, a fost depistat un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, care prezenta o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.