Tânăr din Studina, reținut pentru infracțiunea de act sexual cu o fetiță de 13 ani și lipsire de libertate

Un tânăr, de 22 de ani, din Studina a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de lipsire de libertate și act sexual cu o fetiță de 13 ani. Mama fetei a alertat poliția pentru că fata nu s-a mai întors acasă. Minora a fost găsită ziua următoare într-o mașină pe Varianta Ocolitoare a municipiului Caracal.

„La data de 13 martie a.c., în jurul orelor 20,35, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Secţia 10 Poliţie Rurală Vişina au fost sesizați de către o femeie, din comuna Studina, cu privire la faptul că, fiica sa de 13 ani a plecat de la domiciliu în jurul orelor 17:00 şi nu a mai revenit. În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la data de 14 martie, în jurul orelor 05:50, minora a fost identificată într-un autoturism, pe Varianta Ocolitoare OG 6 a municipiului Caracal, împreună cu doi tineri de 22 şi 23 de ani, ambii din comuna Studina, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. La data de 14 martie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Tânărul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.