VIDEO. Patru tineri din Grădinari, cu vârste cuprinse între 15-24 de ani, acuzați că au furat 500 de lei și țigări. Doi dintre ei au fost reținuți

Patru tineri din comuna Grădinari (județul Olt), cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, sunt bănuiți că au furat 500 de lei și țigări de la două firme de pe raza localității Bengești Ciocadia (județul Gorj).

Potrivit unui comunicat al IPJ Gorj, doi dintre tineri au fost reținuți.

„La data de 17 martie, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au continuat cercetările în cauzele penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din două societăți comerciale de pe raza localității Bengești Ciocadia, de către persoane necunoscute, care în noaptea de 03/04 martie, ar  fi sustras suma de 500 de lei și țigări. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, toți din comuna Grădinari, județul Olt, iar în cursul zilei de miercuri, 17 martie, au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza acestei localități, în vederea documentării activității infracționale. Polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi tineri, de 19 și 22 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet, cu propuneri procedurale”, au precizat polițiștii de la IPJ Gorj.